Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Asociatia Comunelor din Romania Filiala Bistrita-Nasaud, planuri pentru 2016.

In prima saptamana din luna februarie a avut loc sedinta ordinara a Asociatiei Comunelor din Romania Filiala Bistrita-Nasaud. (A.Co.R. BN) Membrii asociatiei au hotarat cu privire la activitatea ce se va desfasura in anul 2016 precum si la structura organizatorica care va asigura permanenta si atingerea obiectivelor propuse.

A.Co.R. BN va desfasura incepand cu anul 2016 activitatea de audit public intern pentru un numar de 25 de membrii urmand ca in prima sedinta ordinara sa fie atrase inca 10 comune din judet. Aceasta activitate importanta este doar una dintre serviciile pe care asociatia le va asigura membriilor sai. Anul 2016 va aduce si autorizarea unui numar de doua cursuri de formare profesionala adresate functionarilor publici dar si o serie de pasi spre armonizarea si standardizarea activitatii ca urmare a implementarii Sistemului de Control Intern Managerial in institutiile publice partenere. A.Co.R BN isi doreste sa fie o punte intre administratia publica locala si institutiile de invatamant superior si in acest mod isi anunta disponibilitatea de a primi studenti de la Facultatea de Administratie Publica sau din domenii conexe precum Drept, Asistenta sociala, Achizitii Publice etc. in practica.

Reprezentantii comunelor si-au dat acordul de principiu pentru aplicarea in cadrul unui proiect de finantare nerambursabila prin programul operational capacitate administrativa.

Asociatia Comunelor din Romania s-a infiintat in anul 2000 iar filiala Bistrita-Nasaud si-a dobandit personalitatea juridica in anul 2013. A.Co.R. BN are scopul de asigura servicii pentru membrii sai care prin cooperare pot fi realizate intr-un mod mai economic si/sau mai eficient.

 

 

Presedinte al Asociatiei Comunelor din Romania Filiala Bistrita-Nasaud,

Primar al comunei Lechinta, Romeo Florian

0 comentarii2849 vizualizări04 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0