Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Lucrari de modernizare a Scolii Gimnaziale din Nimigea de Sus.

Lucrarile de modernizare a Scolii Gimnaziale din Nimigea de Sus, au fost receptionate in prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a primarului comunei Nimigea, Mircea Runcan. Lucrarile de modernizare au cuprins refacerea acoperisului si a sarpantei, modernizarea tuturor salilor de clasa, constructia altor 8 noi sali de clasa si modernizarea invelitorii si a izolatiei termice.

          Valoarea totala a investitiei este de circa 2 milioane de lei (500.000 euro) si a fost asigurata de Guvernul Romaniei prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala.

          De asemenea, in imediata vecinatate a Scolii Gimnaziale, Primaria Nimigea, prin intermediul unui proiect cu finantare europeana, a amenajat o baza sportiva si un teren de fotbal sintetic.

            Presedintele Consiliului Judetean, domnul Emil Radu Moldovan a declarat: "Astazi am receptionat o investitie foarte importanta pentru destinele celor 300 de elevi care incepand de luni vor avea ocazia sa invete in conditii foarte bune. Stim cu totii ca cele mai multe investitii in judetul nostru au fost facute in ultimii 3 ani si jumatate cu sprijinul Guvernului social-demorat condus de Victor Ponta. In total, in acest interval, in comuna Nimigea auu fost investiti peste 4,4 milioane de euro in lucrari de infrastructura rutiera, in retele de apa si canalizare si in alte investitii de acest gen.

 

Bogdan-Gruia IVAN

Purtator de cuvant CJ Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2758 vizualizări13 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0