Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cladirea Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" isi redeschide portile.

La inceput de primavara, cladirea Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" isi redeschide portile dupa finalizarea lucrarilor de modernizare care ii redau frumusetea si stralucirea pe care o merita. Alaturi de cele mai bune ganduri, pe care le transmit concitadinilor in primele zile ale lunii martie, sunt convins ca inaugurarea Palatului Culturii este un dar pe care noi toti il meritam.

Am onoarea sa invit cetatenii Municipiului Bistrita, in zilele de 1 - 4 martie 2016, la manifestarile artistice organizate cu prilejul inaugurarii Palatului Culturii, spectacole care vor incepe in fiecare seara de la ora 18.00.

In zilele de 1 si 2 martie vor avea loc Concertul simfonic inaugural si respectiv deschiderea stagiunii teatrale. Intrarea va fi permisa incepand cu ora 17.00 iar accesul in sala nu va mai fi permis dupa ocuparea tuturor locurilor.

Nu au fost puse in vanzare bilete si nici nu au fost transmise invitatii, astfel incat ii rog pe toti cei care doresc sa participe la aceste evenimente sa vina inainte de ora 18.00.

In zilele de 3 si 4 martie vor avea loc Concertul Andra si un Concert folcloric extraordinar, care se vor desfasura pe scena amplasata in fata Palatului Culturii.

Va astept sa ne bucuram impreuna de aceste patru seri minunate, cu spectacole de inalta tinuta artistica si sa redescoperim impreuna frumusetea fostei Case de Cultura care isi merita acum pe deplin noul nume - Palatul Culturii.

 

 Primarul municipiului Bistrita

Ovidiu Teodor Cretu.

 

0 comentarii2807 vizualizări29 februarie 2016




rss 2.0
rss 2.0