Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 24 Februarie 2024 - 14587
Mesaj de Ziua Libertatii Presei.

In urma cu 25 de ani, la initiativa organizatiei "Reporteri fara frontiere", data de 20 aprilie a fost stabilita ca Ziua Internationala a Presei Libere. Ca persoana publica, dar si ca simplu cetatean, consider ca fara o presa obiectiva si echidistanta nu exista democratie in niciun stat. De asemenea, presa este garantul echilibrului de putere intr-un stat si un mijloc eficient prin care derapajele politicului si ale administratiei pot fi corectate.

Doresc sa salut impartialitatea si obiectivitatea jurnalistilor de pretutindeni si in special a jurnalistilor din Bistrita-Nasaud, a caror activitate o urmaresc indeaproape! Vreau sa ii felicit pentru activitatea lor si sa le multumesc pentru faptul ca sunt un partener corect al institutiilor statului si al oamenilor.

Le doresc mult succes in activitate si vreau sa ii asigur de intregul meu suport in informarea corecta si obiectiva a cetatenilor!

 

 Emil Radu Moldovan

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud .

 

0 comentarii2695 vizualizări20 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0