Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
EURES - Locuri de munca de educatoare in Germania.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va face cunoscuta oferta de munca de educatoare / educator in Germania. Asociatia Internationala pentru Tineret (Verein fur Internationalae Jugendarbeit), reprezentanta a Directiei/Biroului pentru Tineret(Jugendamt Stuttgart) ofera 10 posturi de educatoare / educator.

Cerintele locului de munca: Sunt solicitate persoane care au absolvit fie liceul pedagogic cu specializarea Invatator - Educator, fie Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei cu specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, promotia 2015.

Limbi straine: Cunostinte foarte bune de limba germana - nivel B2/C1.

Salariul oferit: Pana la echivalarea diplomelor in Germania, persoanele selectate vor primi un salariu de aproximativ 1.600 euro net/luna, iar dupa recunoasterea diplomelor vor primi un salariu de 1.800 euro net/luna.

Alte beneficii: Persoanele selectate vor urma in primul an un curs de adaptare dupa modelul educational din Germania. Acest curs este considerat ca program de munca, prin urmare nu este organizat in timpul liber. In primul an, toate persoanele vor locui in aceeasi cladire sau in vecinatate, cu o chirie ieftina, urmand ca, dupa aceasta perioada, fiecare sa primeasca sprijin in vederea gasirii unei locuinte de inchiriat, in functie de locul de munca. Cheltuielile de transport, atat pentru interviu in Romania, cat si catre Germania, vor fi suportate de catre Asociatia Internationala pentru Tineret.

Se ofera:

  • Consiliere de integrare in primul an;
  • Perfectionare didactica in functie de activitate;
  • Un loc de munca variat, creativ;
  • Siguranta pregatirii profesionale, precum si o activitate independenta.

Durata contract: Contract de munca pe o perioada determinata de 1 an, cu posibilitatea obtinerii unui contract permanent. Activitatea va incepe in perioada septembrie - octombrie 2016. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 39 ore/saptamana.

Mod de aplicare: Persoanele interesate trebuie sa transmita CV-ul model Europass (Lebenslauf) DOAR in limba germana, insotit de o copie a diplomei de bacalaureat (pentru absolventii liceului pedagogic cu specializarea Invatator - Educator) sau o copie a diplomei de licenta (pentru absolventii de studii superioare, specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar), precum si o copie a certificatului/diplomei de atestare a cunostintelor de limba germana nivelul B2/C1, la adresa de e-mail: simo@vij-stuttgart.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asociatia Internationala pentru Tineret va organiza o selectie a candidatilor adminsi (preselectati in urma transmiterii aplicatiilor), care se va desfasura la inceputul lunii iulie in Romania.

Valabilitate oferta: 20.06.2016

 

 


Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2793 vizualizări09 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0