Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
30 MAI - ZIUA ANIVERSARA A DIRECTIEI GENERALE ANTICORUPTIE.

Directia Generala Anticoruptie sarbatoreste la data de 30 mai 2016, 11 ani de la infiintare ca structura de politie judiciara specializata in prevenirea si combaterea coruptiei in randul personalului Ministerului Afacerilor Interne.

In cei unsprezece ani de activitate in lupta impotriva coruptiei, Directia Generala Anticoruptie s-a dezvoltat permanent atat pe palierul activitatilor de prevenire, cat si al celor de combatere a faptelor de coruptie, consolidandu-si rolul la nivel institutional. Prevenirea coruptiei reprezinta o prioritate, concretizata prin desfasurarea unor activitati de instruire si informare in randul personalului propriu, dar si prin campanii de constientizare a societatii civile, in dorinta expresa de schimbare a mentalitatii populatiei in ansamblul sau.

          Directia Generala Anticoruptie promoveaza, in activitatea pe care o desfasoara,  legalitatea, integritatea, onestitatea si profesionalismul ca standard atat pentru personalul propriu, cat si pentru cel al M.A.I.

Cu prilejul zilei aniversare, Directia Generala Anticoruptie, prin Serviciul Judetean Anticoruptie Bistrita-Nasaud, isi reafirma intoleranta asupra faptelor de coruptie in randul personalului Ministerului Afacerilor Interne si incurajeaza un comportament corect care sa corespunda moto-ului nostru institutional "Integritate pentru credibilitate".

Avand in vedere faptul ca diminuarea fenomenului coruptiei este posibila intr-o societate a cunoasterii, cu indivizi avand o conduita morala ireprosabila, bazata pe educatie si construita pe trainice elemente de morala si constiinta, societatea civila are dreptul, dar si obligatia civica sa sesizeze faptele de coruptie savarsite de personalul M.A.I. in scris (la adresa: Serviciul Judetean Anticoruptie Bistrita-Nasaud din mun. Bistrita , Piata Petru Rares, nr. 1, jud. Bistrita-Nasaud), telefonic (la numarul de tel/fax: 0263.203.167) sau prin e-mail (bistrita.dga@mai.gov.ro), precum si la linia TelVerde anticoruptie 0800.806.806 - apelabila gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila de pe teritoriul Romaniei.

 

SERVICIUL JUDETEAN ANTICORUPTIE BISTRITA-NASAUD

0 comentarii2765 vizualizări27 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0