Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Primaria a intervenit pentru a asigura conditii normale pentru desfasurarea traficului auto.

Din seara zilei de 1.12.2016, Primaria municipiului Bistrita a intervenit cu toate cele 21 de utilaje de deszapezire pentru a asigura conditii normale pentru desfasurarea traficului auto pe raza municipiului. S-a actionat cu prioritate pe arterele principale si drumurile in panta dupa care au fost vizate strazile secundare, aleile si parcarile.

          Pentru degajarea zapezii de pe trotuare, la solictarea primariei, SC Supecom SA a intervenit cu 65 de muncitori iar Directia de Servici Publice cu cele 2 utilaje specializate.

          Dupa indepartarea zapezii, cele 4 utilaje ale Directiei de Servicii Publice vor interveni, acolo unde va fi cazul, cu clorura de calciu si sare.

          Asiguram cetatenii municipiului ca vom actiona in continuare pentru rezolvarea acestor probleme si vom face toate eforturile pentru ca circulatia sa se poata desfasura in conditii normale de iarna.

 

       Viceprimar

 Cristian Niculae

 

0 comentarii2751 vizualizări02 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0