Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
InvestEU in Northern Transylvania.

ADR Nord-Vest, gazda Centrului Regional Europe Direct, a castigat un nou proiect de comunicare: #investEU in Northern Transylvania. Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, prin Centrul ED Transilvania de Nord va implementa, in primul semestru al 2017, proiectul cu titlul #investEU in Northern Transylvania. Proiectul va promova Planul de Investitii pentru Europa (Planul Junker), care vizeaza stimularea investitiilor si cresterea competitivitatii pe termen lung in UE.

Obiectivul general al proiectului este cresterea gradului de constientizare/sensibilizare a publicului larg si a reprezentantilor mediului de afaceri din Transilvania de Nord privind Fondul European pentru Investitii Strategice (FEIS), precum si asupra actiunilor finantate de programele UE in favoarea ocuparii fortei de munca, cresterii economice si investitiilor.

Valoarea totala a proiectul este 12710,17 Euro, din care finantarea nerambursabila este de 12000 Euro. Activitatile proiectului contin crearea de instrumente online - infografic si videografic, implementarea unei campanii online si social media, precum si organizarea Conferintei #InvestEU in Northern Transylvania.

Principalele rezultate asteptate sunt reprezentate de dobandirea unei mai bune intelegeri a Planului de Investitii pentru Europa, precum si a prioritatii privind "Locuri de munca si crestere economica", constientizarea actorilor cheie (reprezentanti ai mediului de afaceri) si a publicului larg cu privire la oportunitatile oferite prin Fondul pentru Investitii Strategice, precum si obtinerea unei imagini pozitive a acestor oportunitati la nivelul perceptiei publicului.

Mai multe detalii privind Planul de Investitii a Comisiei Europene aici https://ec.europa.eu/priorities/jobs-growth-and-investment/investment-plan_en

 

 

Date de contact: Andreea Marcu, expert comunicare, Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, tel: 0264/431550, fax: 0264/439222, mobil: 0755 777012, comunicare@nord-vest.ro, www.nord-vest.ro, europedirect.nord-vest.ro, https://www.facebook.com/europedirect.cluj/, www.youtube.com/user/ADRNordVest

 Reteaua Centrelor de Informare Europe Direct din Romania este formata din 31 de centre care ofera zilnic cetatenilor informatii privind politicile europene si modul in care acestea ne influenteaza viata de zi cu zi. Europe Direct reprezinta un partener strategic pentru Comisia Europeana si Reprezentanta acesteia in Romania, fiind principalul mijloc prin care informatia europeana ajunge la publicul larg. Mai multe informatii aici www.europedirectromania.eu

 

 

0 comentarii2695 vizualizări11 ianuarie 2017
rss 2.0
rss 2.0