Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Rezultatele dezbaterilor din sedinta extraordinara a Consiliului Local al municipiului Bistrita.

In ziua de 16 martie s-a desfasurat o sedinta extraordinara a Consiliului Local al municipiului Bistrita. Rezultatele dezbaterilor sunt urmatoarele: 1. Proiect de hotarare pentru aprobarea infiintarii Autoritatii Urbane la nivelul municipiului Bistrita, organism intermediar de nivel II al POR 2014 - 2020, Axa prioritara 4 - Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile.

Hotararea a fost adoptata cu 19 voturi "pentru", in forma prezentata de initiator.

 

2. Proiect de hotarare privind aprobarea Documentatiei de Avizare a Lucrarilor de Interventie pentru obiectivul de investitii "Consolidarea si modernizarea corpului A (corp liceu), Colegiul National , Bulervardul Republicii nr. 8", municipiul Bistrita.

Hotararea a fost adoptata cu 19 voturi "pentru", in forma prezentata de initiator.

 

3. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Regiei Publice Locale "Ocolul Silvic al municipiului Bistrita" R.A. pe anul 2017.

Hotararea a fost adoptata cu 19 voturi "pentru", in forma prezentata de initiator.

 

4. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Business Park Bistrita Sud S.R.L., pe anul 2017.

Hotararea a fost adoptata cu 18 voturi "pentru", in forma prezentata de initiator.

 

5. Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Bistrita pe anul 2017.

Hotararea a fost adoptata cu 14 voturi "pentru" si 5 abtineri, in forma prezentata de initiator.

 

6. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii nr. 38 / 31.03.2016 a Consiliului Local al municipiului Bistrita privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii "Drum de acces si utilitati aferente Complexului Sportiv Polivalent, municipiul Bistrita".

Hotararea a fost adoptata cu 18 voturi "pentru" si o abtinere, in forma prezentata de initiator.

 

7. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii nr. 122 / 17.09.2015 a Consiliului Local al municipiului Bistrita privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru proiectul de investitii "Reabilitare si modernizare Liceul de Muzica , str. Alexandru Odobescu, nr. 8, municipiul Bistrita".

Hotararea a fost adoptata cu 19 voturi "pentru", in forma prezentata de initiator.

 

.

Foto - Marius Chiuzan. 

0 comentarii2842 vizualizări18 martie 2017




rss 2.0
rss 2.0