Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Mesajul premierului Grindeanu cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. DESENEAZA ROMANIA.

Astazi, de Ziua Internationala a Copilului, cred ca este un bun moment sa reflectam asupra viitorului copiilor nostri prin prisma actiunilor noastre din prezent. Copiii au nevoie de caldura sufleteasca pentru a creste frumos, dar si de responsabilitate din partea noastra pentru a le asigura confortul normal unei tari europene si egalitate de sanse in ceea ce priveste accesul la educatie si sanatate. Imi doresc pentru copiii din Romania un sistem de educatie de calitate, care sa stimuleze valorile, imi doresc pentru ei masuri prin care sa putem preveni abandonul scolar, conditii ca ei sa creasca sanatosi si mandri de tara in care s-au nascut.

          Sa ne bucuram astazi de copiii nostri si sa incercam in fiecare zi sa le facem copilaria cat mai frumoasa, gandindu-ne la ce e mai bun pentru ei si pentru viitorul lor!

La multi ani tuturor copiilor din Romania si din diaspora! La multi ani copiilor din intreaga lume!

 

Sorin Grindeanu - Prim-ministru al Romaniei.

 

.

 

DE 1 IUNIE, GUVERNUL LANSEAZA CONCURSUL "DESENEAZA ROMANIA"

 Dragi copii, Anul viitor, Romania implineste 100 de ani. Pare mult, dar profesorii vostri de istorie va vor spune ca, de fapt, avem o tara tanara, cu radacini puternice. 2018 va fi un an aniversar important pentru toti romanii. Noi, oamenii mari, privim spre voi cu speranta, incredere si optimism. De aceea, credem ca Ziua Romaniei nu trebuie sa fie doar despre trecut, ci mai ales despre viitor. Iar viitorul sunteti voi.

Astazi, de ziua voastra, va invitam sa DESENATI ROMANIA, asa cum o vedeti voi. Desenele voastre sunt asteptate, pana pe 1 noiembrie 2017, pe adresa Guvernului Romaniei, Piata Victoriei nr. 1, Departamentul Centenar.

Dintre ele, vor fi selectate 100 de desene care vor fi afisate public chiar pe 1 decembrie 2017, de Ziua Romaniei.  

Va rugam ca, pe spatele desenului, sa treceti numele vostru, varsta si titlul lucrarii.

Inspiratia si creativitatea stim ca nu va lipsesc, asa ca suntem nerabdatori sa primim desenele voastre!

La multi ani de 1 iunie!

 

 

0 comentarii2912 vizualizări01 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0