Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Curs gratuit de Managementul voluntarilor.

Daca sunteti:  • coordonatori de voluntari,  • coordonatori de proiecte in care sunt implicati voluntari,  • lucratori de tineret,  • membrii ONG,  • membri ai unor grupuri informale de tineri,  • reprezentanti ai institutiilor publice implicate nemijlocit in lucrul cu tinerii va invitam sa participati la modul de formare Managementul Voluntarilor in context TIA.

 

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale ( ANPCDEFP) organizeaza cursul Managementul Voluntarilor in context TIA. Cursul este gratuit si se va desfasura in incinta Salii Polivalente din municipiu in perioada 13-15 mai 2011.

Persoanele interesate de a lua parte la acest modul de formare trebuie sa se inscrie  pana in data de 7 mai 2011 pe link-ul:

http://www.tinact.ro/detaliu-calendar/IDevent/433 .

Va asteptam.

 

 

 

 

                                                                   Director executiv,

                                                                   Raoul Stefan Zanca

 

 

 

 

 

 

0 comentarii0 vizualizări29 aprilie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Comments and Guestbook Message
Bistrita News
Comments and Guestbook Message

There has been an error from which the program cannot recover. A message has been sent to the site administrator who will look into the problem. You can try to perform the operation again. It might have been a temporary problem and may work the second time. Or you may continue browsing other pages.