Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
Arderea resturilor vegetale, gunoaielor si a deseurilor se poate face doar in locuri special amenajate.

Serviciul de Protectie Civila si Voluntariat pentru Situatii de Urgenta aduce la cunostiinta cetatenilor Municipiului Bistrita ca arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deseurilor si a altor materiale combustibile se poate face doar in locuri special amenajate ori pe terenuri pregatite, cu luarea masurilor ce se impun pentru impiedicarea propagarii focului la vecinatati, asigurandu-se supravegherea permanenta a arderii, precum si stingerea jarului dupa terminarea activitatii.

Instruirea celor care doresc sa efectueze lucrari cu foc deschis se va desfasura la sediul Serviciului de Protectie Civila si Voluntariat pentru Situatii de Urgenta din Bistrita, str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr.15. iar in urma instruiri se va elibera un "Permis de lucru cu focul".

          In conformitate cu prevederile O.M.A.I. 163/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, art. 97 si 98 si Anexa 4, corelat cu H.G.R.537 din 06.06.2007, art. 3, lit. r si H.C.L. 153 /2009 a Consiliului Local al municipiului Bistrita, art.13 (1), punct 10 si art.4, punct 23, arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deseurilor si a altor materiale combustibile, fara detinerea "Permisului de lucru cu focul" si fara luarea masurilor pentru impiedicarea propagarii focului la vecinatati se sanctioneaza cu amenda de la 100 lei la 500 lei.

 

         Serviciul Protectie Civila si Voluntariat pentru Situatii de Urgenta                                                                           

                             Sef Serviciu - Irinel Rad.

 

 

0 comentarii3437 vizualizări26 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0