Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Rezultate, la incadrarea in munca a elevilor si studentilor pe perioada vacantei de vara.

Si in acest an, elevilor si studentilor li s-au oferit de catre angajatorii din judetul Bistrita - Nasaud locuri de munca pe care s-au putut incadra, pe perioada vacantei de vara, cu contract individual de munca. Pe langa castigul salarial, elevii si studentii au avut si castigul experientei profesionale.

Prin Legea 72/2007, privind stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud acorda angajatorilor din judetul Bistrita - Nasaud un stimulent financiar lunar in valoare de 250 de lei, pentru incadrarea in munca a elevilor si studentilor pe perioada vacantei de vara. Stimulentul financiar se acorda din bugetul asigurarilor pentru somaj pentru o perioada de maximum 60 de zile lucratoare intr-un an calendaristic, pentru fiecare elev si student caruia i s-a incheiat un contract individual de munca, pe durata determinata si reprezinta, 50% din valoarea  indicatorului social de referinta in vigoare.  

A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud a incheiat cu angajatorii, in lunile iunie si iulie 2018, conventii pentru incadrarea in munca  a 371 de elevi si studenti pe perioada vacantei de vara.

  

Otilia Rapan

Director Executiv

 

0 comentarii2779 vizualizări31 iulie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0