Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 14 Mai 2024 - 14587
Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

La 1 octombrie, in miez de toamna blanda si bogata, asemenea sufletelor celor pe care ii sarbatorim astazi, aniversam Ziua Internatio­na­la a Persoanelor Varst­nice. In aceasta zi speciala, gandurile noastre se indreapta cu mult respect si recunostinta catre toti cei care au muncit cu multa daruire si sacrificiu pentru educatia si bunastarea noastra, a generatiilor mai tinere. Nu exista batrani, doar oameni mai intelepti decat ceilalti. Ridurile nu sunt altceva decat urme ale unor vechi zambete, iar intelepciunea lor e ceva magic care ne face mai echilibrati, mai realisti si mai recunoscatori.

Prin serviciile oferite persoanelor varstnice, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita-Nasaud, urmareste sa promoveze egalitatea, respectarea principiilor fundamentale ale drepturilor omului, respectarea demnitatii persoanelor varstnice, prevenirea izolarii acestora, lupta impotriva abuzului si neglijarii.

Cu tot respectul cuvenit si pentru tot ceea ce reprezentati pentru noi,  va transmitem calde urari de sanatate, liniste sufleteasca si viata lunga  alaturi de cei dragi !

La multi ani!               

 

        Conducerea DGASPC BN.

0 comentarii2723 vizualizări28 septembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0