Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Echipati masina cu cauciucuri de iarna si sa va adaptati viteza de deplasare la conditiile de drum.

Iarna si-a facut simtita prezenta in zonele montane ale judetului nostru, iar drumarii au interveniit cu utilaje si aproximativ 40 tone de sare, in Pasul Tihuta.  Mai mult, Sectia Drumuri Nationale Bistrita-Nasaud a sprijinit autoritatile din Suceava cu doua utilaje, in zonele Poiana Stampei si Mestecanis.

 Mentionam ca la granita cu judetul Suceava a avut loc o iesire de pe carosabil a unui autoturism, fara ca acest incident sa aiba loc din cauza viabilitatii drumului.

 Totusi, va reamintim sa va echipati masina cu cauciucuri de iarna si sa va adaptati viteza de deplasare la conditiile de drum.

 #DeStiut

Cauciucurile de iarna sunt obligatorii chiar si in octombrie [sau in orice alta luna a anului] daca se circula pe drumuri publice acoperite cu zapada, gheata sau polei. 

Deci, cauciucurile nu-s obligatorii incepand cu data de 1 noiembrie, legea spunand ca trebuie sa ai masina dotata cu anvelopele potrivite indiferent de sezon.

0 comentarii2800 vizualizări25 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0