Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
"Drumul Unirii intre judetul Bistrita-Nasaud si judetul Maramures in anul centenar".

Vineri, 16 noiembrie a avut loc inaugurarea Drumului judetean 171 "Drumul Unirii intre judetul Bistrita-Nasaud si judetul Maramures in anul centenar".  Evenimentul s-a desfasurat in comuna Tirlisua, in locul numit Dealul Spanului, incepand cu ora 13.00, fiind organizat de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud impreuna cu Consiliul Judetean Maramures.

Despre eveniment, presedintele Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud - Emil Radu Moldovan a spus: "Astazi am avut bucuria ca impreuna cu omologul meu din judetul Maramures, Gabriel Zetea, sa inauguram "Drumul Unirii" dintre cele doua judete vecine: Bistrita-Nasaud si Maramures. Este vorba de inaugurarea drumului judetean 171 Uriu -Caianu Mic- Spermezeu-Tirlisua-limita de judet Maramures in lungime de 39.4 km aflati pe raza judetului Bistrita-Nasaud si alti 6 km de drum aflati pe raza judetului Maramures. Valoarea totala investita de judetul nostru este de 10.5 milioane de euro, finantare asigurata de Guvernul Romaniei si Consiliul Judetean BN.

Oamenii merita aceste investitii, iar astazi acest lucru se poate vedea prin fapte concrete, care ne duc cu pasi siguri spre o tara unita si cu un viitor pentru urmasii nostri. Vreau sa ii multumesc domnului primar, Vladut Purja si comunitatii din Tirlisua pentru bucuria pe care mi-au facut-o, oferindu-mi Titlul de Cetatean de Onoare al comunei Tirlisua. Este o onoare dar in acelasi timp si o datorie pentru a continua munca pentru dezvoltarea judetului Bistrita-Nasaud."

0 comentarii3136 vizualizări17 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0