Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Premierul a transmis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor.

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, astazi, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost propus Daniel Suciu, iar pentru Ministerul Transporturilor a fost propus Razvan Cuc.

"Am facut aceste nominalizari pentru a pune capat situatiei de blocaj a activitatii Guvernului, mai ales ca perioada de interimat la cele doua ministere expira. Dezvoltarea regionala si transporturile sunt doua domenii cheie, pentru care am prevazut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investitiilor de care Romania are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investitii este necesara coordonarea de catre ministri cu atributii depline in exercitarea functiilor. Imi exprim speranta ca interesele Romaniei vor prima si, in scurt timp, Guvernul va putea sa-si desfasoare activitatea in echipa completa", a subliniat prim-ministrul Viorica Dancila.

Executivul Romaniei va continua sa isi indeplineasca angajamentele asumate si va actiona pentru punerea in aplicare a Programului de Guvernare in interesul cetatenilor, cu accent pe dezvoltarea investitiilor si cresterea veniturilor populatiei. Totodata, Guvernul Romaniei isi va exercita, in continuare, cu responsabilitate mandatul Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

 

Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

0 comentarii2779 vizualizări20 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0