Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Calendarul desfasurarii burselor locurilor de munca in anul 2019.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta graficul de desfasurare a burselor locurilor de munca ce se vor desfasura la nivel national in acest an. Astfel, in data de 12 aprilie 2019, va fi organizata la nivel national "Bursa Generala a Locurilor de Munca", al carei obiectiv principal il constituie cresterea gradului de ocupare al persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca , prin corelarea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajatori si solicitanti.

In data de 18 octombrie a.c. va avea loc "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi" dedicata tinerilor absolventi, avand drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de munca disponibile pe piata muncii si interactiunea directa a acestora cu agentii economici.

La nivelul fiecarui judet, in functie de evolutia pietei muncii locale, de conditiile locale si de solicitarile agentilor econmici, vor mai putea fi organizate si alte tipuri de bursepentru diferite meserii sau ramuri de activitate.

 

 

Serviciul Comunicare si Secretariatul Conslilului de Administratie.

0 comentarii2975 vizualizări08 martie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0