Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Toate structurile din dispozitivul de ordine si siguranta publica din B-N actioneaza, in sistem integrat.

Toate structurile din dispozitivul de ordine si siguranta publica din judetul Bistrita-Nasaud actioneaza, in sistem integrat, in vederea prevenirii raspandirii COVID-19.

 Avand in vedere prevederile Ordonantelor militare in vigoare, politistii din structurile si subunitatile din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi "GELU VOIEVOD" Bistrita-Nasaud, reprezentanti ai Politiilor locale si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "GENERAL GRIGORE BALAN" Bistrita au continuat activitatile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

 In ultimele 24 de ore, pe raza judetului Bistrita-Nasaud au fost angrenati in activitati specifice peste 218 politisti, 73 de jandarmi si 62 de politisti locali.

 Astfel, politistii au verificat 318 societati comerciale si 2294 de persoane privind

modul in care acestea respecta masura autoizolarii, iar cu ocazia controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli.

Jandarmii au verificat 511 de persoane, din 302 de locatii, din 81 de localitati, privind modul in care acestea respecta masura autoizolarii.

In ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonantelor militare 2 si 3, politistii si jandarmii au aplicat 74 de sanctiuni contraventionale unor persoane care nu au respectat reglementarile care privesc restrictiile de circulatie. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate a fost de aproximativ 80.000. de lei.

Totodata, fortele de ordine desfasoara misiuni de paza si protectie la centrele de carantinare, actiuni specifice de patrulare in zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor si in special in zonele in care cetatenii se deplaseaza frecvent pentru aprovizionare.

Pe parcursul misiunilor preventive si de informare desfasurate, sunt transmise mesaje audio catre cetateni cu privire la necesitatea respectarii masurilor prevazute de ordonantele militare.

 

0 comentarii2940 vizualizări27 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0