Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Presedintele Iohannis a fost ales ca sa ii slujeasca pe cetateni, nu ca sa acopere hotiile Guvernului sau.

Partidul Social Democrat apreciaza drept incalificabile acuzatiile exprimate de presedintele Iohannis cu privire la majoritatea parlamentara care a aprobat prelungirea starii de urgenta, in conditiile respectarii drepturilor omului, a Constitutiei, a transparentei fata de cetateni.

Toate partidele politice, cu exceptia PNL, au criticat Guvernul pentru modul haotic in care a gestionat criza generata de pandemia de coronavirus.

Presedintele este suparat ca Parlamentul doreste ordine in toate aceste ordonante militare, emise la miez de noapte si care se bat cap in cap.

Presedintele este suparat ca Parlamentul, la fel ca toti cetatenii acestei tari, doreste transparenta comunicarilor privind situatia exacta si in timp real a evolutiei COVID-19 pe teritoriul tarii. De ce? Nu este normal ca toti romanii sa stie aceste lucruri?

Presedintele nu a explicat de ce este suparat ca Parlamentul a obligat Guvernul sa prezinte informatii cu privire la achizitiile de materiale sanitare care se fac in aceasta perioada. Este ceva de ascuns in legatura cu aceste achizitii? Este ceva ce presedintele Iohannis nu doreste sa se afle despre achizitiile facute de Guvern?

PSD ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis sa nu confunde "responsabilizarea", cu "impovararea". A cere Guvernului sa fie transparent, sa informeze corect populatia si sa fie atent cu banul public nu inseamna "impovarare", ci "responsabilizare" fata de cetatenii romani. Doar in dictatura, transparenta si informarea cetatenilor cu privire la cheltuielile publice reprezinta o "impovarare" pentru decidenti!

 

Biroul de Presa al PSD

 

0 comentarii1596 vizualizări17 aprilie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0