Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 18 Mai 2021 - 14587
Experiente inedite, povesti inedite...vremuri la fel !

Criza provocata de noul Coronavirus produce multe greutati, dar mai are un efect nebanuit: evidentiaza trasaturile de caracter ale oamenilor, atat de clar.
Vedem multe initiative si reactii care ne misca profund, la fel cum, din pacate, vedem diverse forme ale rautatii, egoismului si snobismului, intr-o conjunctura total nepotrivita. Cele din urma le privim in plan secund, pentru ca, acum, e absolut necesar sa ramanem constructivi. 


Cand constati cum oameni din atatea domenii diferite reusesc, in timp record, sa isi armonizeze eforturile neconditionat pentru sprijinul semenilor, e cu adevarat minunat. Cand auzi ca un pensionar singur, de aproape 80 de ani, cu doua accidente vasculare in istoricul medical si cu semipareza - impresionat de faptul ca voluntarii il ajuta cu aprovizionarea - vrea sa doneze "la pensie" cateva sute de lei ca sa-i putem ajuta pe mai multi...e cutremurator.

Cand auzi batrani, cu nevoi vizibile, cum recunosc oarecum rusinati, cu jumatate de glas, ca au copii dar nu prea ii mai cauta sau ca sunt departe...e cumplit. Cand vezi cum astazi, unii copii se bucura de un corn...e dureros. Si exemplele pot continua.

Le multumim mult tuturor celor care, in ultima saptamana, au contribuit la pachetele de Paste pentru persoane ce astazi trebuie protejate si au nevoie de o mana de ajutor: CERACOM PROD SRL, PAULANER IMPEX SRL, ROMFULDA PROD S.R.L., SC DOMENICO IMPEX SRL, AMICII BUILDING SRL si, nu in ultimul rand, grupului de credinciosi din bisericile penticostale din Bistrita, care au vopsit oua si care gatesc zilnic mancarea calda! La fel, le multumim tuturor voluntarilor care se implica si pun atat de mult suflet!


Pentru a ne ajuta sa ajungem la cat mai multe persoane vulnerabile, puteti dona in siguranta, printr-un simplu transfer bancar, in unul din cele doua conturi ale asociatiei partenere OM - Orasul Mariei: RO33UGBI0000602007493RONRO23UGBI0000602007496EUR


Prefect Stelian Dolha: "Persoanele vulnerabile care trebuie ajutate sa depaseasca aceasta perioada sunt numeroase, la fel cum nevoile lor sunt multe si diverse. Ii felicitam pe toti cei care observa problemele celorlalti si nu stau indiferenti!"

0 comentarii1442 vizualizări19 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0