Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
Multumiri celor care au inteles sa contribuie cu produse sau servicii.

Adresez multumirile mele celor care au inteles gravitatea situatiei in care ne aflam si s-au manifestat in conformitate cu recomandarile facute la nivel central. Sunt convins ca numai astfel vom putea traversa cu bine aceasta perioada dificila pe care o traversam.

Alaturi de personalul medical si fortele de ordine a caror activitate este esentiala in aceste zile, aduc multumirile mele si celor care au inteles sa contribuie cu produse sau servicii, atat de necesare in aceste zile, dar si voluntarilor fara de care multe dintre aceste donatii nu ar fi ajuns in cel mai scurt timp in locurile unde sunt unde sunt atat de necesare.

O mentiune speciala vreau sa fac pentru Bisericile Penticostale nr. 2 Sfanta Treime, nr. 3 Filadelfia si nr. 5 Betesda, precum si pentru Protopopiatul Ortodox Bistrita, care au oferit hrana persoanelor fara adapost aflate in centru de cazare temporara, precum si celor cazate in spatiul amenajat in incinta salii de sport a Liceului de Muzica "Tudor Jarda".

          Pentru ca Bistrita poate castiga lupta cu noul coronavirus trebuie sa fim constienti de acest pericol si sa actionam uniti si responsabil.

          Este important sa respectam, cu totii, cu strictete recomandarile Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane si sa sarbatorim Sfintele Sarbatori ?n familia restransa!

          Sarbatori fericite, in pace si sanatate !!!

 

                 Primarul municipiului Bistrita

0 comentarii1456 vizualizări19 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0