Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Laboratorul DSP Bistrita-Nasaud are capacitate deplina de testare.

Laboratorul de testare pentru Covid 19  al Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud este de astazi independent! Cu alte cuvinte capacitatea de testare a echipei laboratorului DSP si a laboratorului a fost validata, incepand din 21 aprilie, iar probele nu mai sunt recoltate in duplicat pentru a fi trimise pentru confirmare la laboratorul RT PCR de la Cluj.

Prin urmare Laboratorul DSP Bistrita-Nasaud are capacitate deplina de testare si poate analiza toate probele recoltate in judet, inclusiv in Spitalul Judetean de Urgenta, fara a mai fi nevoie sa fie trimise pentru validare paralela la laboratorul din Cluj.

"Pentru cresterea capacitatii de testare din judet in perspectiva varfului de sezon epidemic m-am implicat, inca de saptamana trecuta asa cum i-am asigurat pe cei din conducerea Spitalului Judetean de Urgenta  pentru rezolvarea avizarii laboratorului RT PCR al SJU, la nivelul Ministerului Sanatatii si ca aceasta va fi rezolvata in cel mai scurt timp. " a declarat prefectul Stelian Dolha.

0 comentarii1463 vizualizări22 aprilie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0