Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Primaria municipiului Bistrita anunta redeschiderea Creselor.

Avand in vedere prevederile Ordinului 3936 / 12.06.2020, privind stabilirea masurilor necesare in vederea redeschiderii creselor, gradinitelor, afterschool-urilor pentru prevenirea imbolnavirilor cu SARS-CoV-2, Ordin comun al Ministerului Sanatatii, Ministerului Educatiei si Cercetarii si Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, Primaria municipiului Bistrita anunta redeschiderea Cresei nr. 1, situata pe Aleea Sieului si a Cresei Nr. 3 din Stefan cel Mare, incepand cu data de 1 iulie 2020.

In conformitate cu prevederile acestui act normativ au fost luate toate masurile necesare pentru derularea in cele mai bune conditii a acestei activitati. In conditiile impuse grupele vor fi organizate astfel in cat sa nu depaseasca numarul de 8 copii / grupa iar numarul total de copii in cele doua crese va fi de maxim 50.

          In intervalul 22 - 24 iunie 2020 pot fi transmise cereri la adresa de e-mail dmsbistrita@gmail.com, precum si o declaratie pe proprie raspundere, conform unui model oferit de Directia Municipala de Sanatate. Dupa analiza solicitarilor vor fi comunicate solicitantilor rezultatele astfel incat incepand cu data de 1 iulie 2020 sa poata fi reluata activitatea in cele doua crese. Prioritatea de inscriere va fi conform principiului  - primul venit primul servit, inscrierea se considera efectuata la depunerea cererii si a declaratiei pe proprie raspundere.

 

 

Primaria municipiului Bistrita

0 comentarii2821 vizualizări22 iunie 2020




rss 2.0
rss 2.0