Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Actiuni de prevenire a raspandirii si limitare a infectarii cu corona virusul gripal.

Actiuni de prevenire a raspandirii si limitare a infectarii cu virusul Covid-19, desfasurate de fortele de ordine in ultimele 24 de ore. Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud

 Actiunile jandarmilor pentru prevenirea si limitarea infectarii cu noul Coronavirus au continuat in ultimele 24 de ore cu verificari executate in mijloacele de transport in comun, la terase, in parcuri si in zonele de agrement. A fost verificat modul de respectare a masurilor de protectie individuala in 37 de locatii, fiind aplicate 11 sanctiuni, astfel: 4 amenzi in valoare de 2.000 lei, respectiv 7 avertismente scrise pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

 

· Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud:

 In ultimele 24 de ore, sub autoritatea Institutiei Prefectului, au fost continuate actiunile de verificare in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, dar si in mijloacele de transport in comun, cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta, scopul vizat fiind prevenirea si limitarea raspandirii virusului Covid 19.

 La activitatile desfasurate au participat 49 de politisti, jandarmi, politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica si cei de la Protectia Consumatorului.

 In cadrul actiunilor punctuale de ieri, 14 iulie a.c., au fost legitimate 82 de persoane si verificate 53 de autoturisme, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 41 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ de 5.600 de lei.

______

Pentru a evita cresterea numarului de infectari si a imbolnaririlor, va rugam sa respectati cu strictete masurile emise, acestea fiind foarte importante pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Fortele de ordine vor desfasura permanent in aceasta perioada activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada starii de alerta.

Va rugam sa respectati masurile de protectie sanitara si de distantare fizica pentru a va proteja propria sanatate si viata, dar si pentru a-i proteja pe toti cei din jur!

Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID - 19.

0 comentarii2898 vizualizări15 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0