Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, gari si autogari.

Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor! Fortele de ordine continua verificarea respectarii masurii distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie!

Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, gari si autogari, mijloace de transport in comun sau in regim taxi pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirea si limitarea raspandirii Coronavirusului.

Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud raporteaza ca, la activitatile desfasurate ieri, 25 iulie a.c., au participat 57 de politisti din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud, politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar-Veterinare, Directiei de Sanatate Publica si de la Protectia Consumatorului.

Astfel, in cadrul actiunilor punctuale, au fost verificate 133 de societati comerciale si au fost legitimate peste 230 de persoane. De asemenea, au fost oprite in trafic, pentru control, 58 de mijloace de transport in comun si autovehicule.

In urma neregulilor constatate ieri, au fost aplicate 43 de sanctiuni contraventionale in valoare de 23.745 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 260 de lei. Din totalul acestora, 10 sanctiuni au fost aplicate pentru fapte de natura economica, 5 pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala impuse, celelalte pentru abateri la regimul rutier si de alta natura.Tot ieri, jandarmii au aplicat 37 de sanctiuni, astfel: 24 de amenzi in valoare totala de 9.350 lei si 13 avertismente scrise, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

Astazi, 26 iulie a.c., sunt executate si actiuni punctuale de verificare a respectarii masurilor de protectie individuala, respectiv a masurilor privind respectarea distantarii sociale la lacasurile de cult din aria de competenta.

Constant, in actiunile desfasurate, reprezentantii fortelor de ordine atrag atentia cetatenilor asupra importantei purtarii in mod corect a mastii de protectie si a respectarii regulilor privind distantarea sociala.


Activitati asemanatoare vor fi desfasurate in continuare, in vederea constientizarii tuturor cetatenilor privind necesitatea respectarii masurilor de protectie individuala si de distantare sociala.

 Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.

Respectarea acestor masuri este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!

 

Numarul cazurilor de infectie cu noul Coronavirus este in crestere la nivel national, astfel ca protejarea sanatatii voastre si a celor dragi prin respectarea recomandarilor de igiena, distantare sociala si purtarea mastilor de protectie trebuie sa devina prioritara si pentru dumneavoastra!

 

#stopsarscov2 

0 comentarii2821 vizualizări27 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0