Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Prevenirea raspandirii Coronavirusului - prioritatea autoritatilor!

Masurile distantarii sociale si a purtarii mastii de protectie - in continuare verificate! Zilnic, fortele de ordine desfasoara actiuni in zonele aglomerate si mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a masurilor impuse in contextul starii de alerta, prevenirii si limitarii raspandirii Coronavirusului.

Inspectoratul de Politie Judetean raporteaza ca ieri, 16 august, pe raza judetului nostru, 75 de politisti din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud au participat impreuna cu politisti locali, jandarmi, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar-Veterinare, Directiei de Sanatate Publica si de la Protectia Consumatorului la actiuni de verificare.


Au fost verificate 144 de societati comerciale, 119 dintre acestea fiind localuri de alimentatie publica si au fost legitimate 201 persoane. De asemenea, au fost oprite in trafic, pentru control, 74 autovehicule, dintre care 23 de mijloace de mijloace de transport in comun.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sanctiuni contraventionale in valoare de 20.855 de lei (7 dintre acestea pentru nerespectarea Legii 55/2020, 5 pentru nerespectarea legislatiei pe linie economica si 4 pentru nerespectarea Legii 61/1991, celelalte fiind pentru abateri de alta natura).

 Actiunile punctuale ale jandarmilor din ultimele 24 de ore, s-au desfasurat in 72 de locatii, iar in urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 de amenzi in valoare totala de 1.400 lei si 7 avertismente scrise, pentru lipsa portului mastii de protectie cat si pentru alte incalcarii ale legii 61 din 1991, in contextul imbolnavirilor cu virusul COVID-19.


 Va amintim de TELVERDE - 0800800165, numarul de telefon la care puteti sesiza nereguli privind respectarea masurilor stabilite in contextul COVID-19.


Respectarea masurilor de prevenire si protectie stabilite de autoritati este importanta pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara!


Numarul cazurilor de infectie cu noul Coronavirus inregistrate la nivel national este ingrijorator, astfel ca protejarea sanatatii voastre si a celor dragi prin respectarea recomandarilor de igiena, distantare sociala si purtarea CORECTA a mastilor de protectie trebuie sa devina prioritara!
#stopsarscov2

 

0 comentarii2744 vizualizări18 august 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0