Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu minor in subsolul Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud.

Noaptea trecuta, in jurul orei 01.00, a avut loc un incendiu minor in subsolul Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud, sursa probabila fiind o priza defecta. Incidentul a fost sesizat de jandarmul care efectua serviciul de paza pe timpul noptii in cadrul institutiei, acesta anuntand imediat pompierii.

 Incediul a fost stins in scurt timp dar, in urma acestuia, au ars dezinfectanti pentru cca. 10 unitati administrativ-teritoriale, acolo fiind depozitate pachetele cu materialele primite de la Ministerul Sanatatii pentru sectiile de votare, pachete care au fost pregatite pentru a fi distribuite astazi, reprezentantilor locali.

 Dupa stingerea incendiului, pachetele au fost imediat reconfigurate, iar graficul stabilit pentru distribuire se va respecta. De asemenea, precizam ca multe dintre primarii au achizitionat dezinfectanti pentru sediile sectiilor de votare din timp, astfel incat exista o rezerva de produse iar conditiile de siguranta sanitara pentru desfasurarea procesului electoral nu vor fi afectate.

 

 

 

Biroul de presa

0 comentarii2863 vizualizări26 septembrie 2020




rss 2.0
rss 2.0