Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Prelungirea pana la 15 decembrie 2020 a perioadei de consultare a PUG de catre cetateni.

ANUNT PUBLIC privind prelungirea pana la 15 decembrie 2020 a perioadei de consultare a cetatenilor - Etapa I -actualizarea Planului Urbanistic General si RLU aferent acestuia pentru STABILIREA ELEMENTELOR DE TEMA SI IDENTIFICAREA PREALABILA A NEVOILOR LA CARE PUG TREBUIE SA RASPUNDA.  

          PUBLICUL ESTE INVITAT SA TRANSMITA OBSERVATII SI PROPUNERI pana la data de 15 decembrie 2020, privind STABILIREA ELEMENTELOR DE TEMA: obiective principale, reglementari necesare, aspecte si prevederi principale ce urmeaza a fi abordate

           Cetatenii municipiului, reprezentanti ai institutiilor si societatilor,       ONG - urilor,  sunt rugati sa faca si observatii critice cu privire la reglementarile PUG - RLU existent si sa faca propuneri de imbunatatire a reglementarilor existente precum si a domeniilor de dezvoltare a municipiului.

 Cei interesati pot trimite observatii si propuneri pana la data de 15.12.2020 in scris, la Registratura Primariei municipiului Bistrita, str.Gheorghe Sincai nr.2, sau pe adresa de e-mail primaria@primariabistrita.ro sau pugbistrita@primariabistrita.ro

Precizam ca observatiile trebuie sa aiba ca obiect propuneri de imbunatatire a reglementarilor urbanistice existente si care urmeaza a fi incluse in tema de proiectare.

Raspunsurile la propunerile transmise vor fi puse la dispozitia publicului prin anunt la sediul primariei care se va regasi pe un afisier dedicat, pe pagina de internet www.primariabistrita.ro, persoana de contact Rus Cornelia, precum si prin intermediul adresei electronice de corespondenta a solicitantilor precizate de acestia, in maxim 15 zile dupa perioada de consultare, respectiv 30 decembrie 2020.

Atentie, consultarea cetatenilor se va face si in celelalte etape de actualizare PUG prevazute de Ordinul 2701/2010 privind Metodologia de informare si consultare a publicului, iar probleme punctuale privind extinderea limitelor intravilanului sau probleme referitoare la modernizare strazi si asigurare utilitati nu fac obiectul stabilirii temei de proiectare, aceste aspecte care vor fi analizate intr-o alta etapa.

Persoanele responsabile cu informarea si consultarea publicului, la numerele de telefon 0263-223923, 0263-224706, interior 170, sunt urmatoarele:

  1. Timoce Floare-Olivia - Serviciul Urbanism
  2. Malaicu Sabina - Serviciul Urbanism

 

 

PRIMAR,

IOAN TURC

0 comentarii2786 vizualizări26 noiembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0