Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 28 Februarie 2021 - 16014 vizitatori azi
Institutia Prefectului sprijina R.A.R. Bistrita-Nasaud in efectuarea verificarilor ITP din teren.

Registrul Auto Roman reprezentanta Bistrita-Nasaud dispune de un laborator mobil dotat cu echipamentele necesare efectuarii inspectiei tehnice periodice la tractoare agricole sau forestiere si la masini si utilaje autopropulsate pentru lucrari, care se poate deplasa la o locatie convenita la cererea primariilor comunelor sau oraselor din judet, in vederea efectuarii ITP-ului, pentru eliberarea cartilor de identitate a vehiculelor mentionate mai sus sau a atestatelor tehnice, dupa caz.

Este vorba despre aplicarea O.G. 81/2021 si a Ordinului Ministrului Transporturilor si Turismului 2133/08.12.2005 cu modificarile si completarile ulterioare, care permite desfasurarea activitatilor de efectuare a inspectiei tehnice periodice de catre R.A.R. in afara sediului reprezentantei pentru tractoare si masini autopropulsate pentru lucrari.

In acest sens, Institutia Prefectului a transmis tuturor primariilor din judet o circulara pentru a informa edilii cu privire la aceasta posibilitate de efectuare a ITP-ului, care vine in sprijinul proprietarilor in demersurile pentru inmatriculare sau inregistrarea la primarii a vehiculelor care fac parte din categoria vizata, pe care le detin.

Mai departe, solicitantii sau Consiliile Locale pot trimite cereri catre RAR, fie prin e-mail, fie direct la sediu, pentru a stabili un calendar de efectuarea ITP-ului la nivelul fiecarei unitati administrativ teritoriale.

0 comentarii553 vizualizări16 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0