Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 28 Februarie 2021 - 16182 vizitatori azi
Radu Moldovan, a fost ales Presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al RDN-V.

Presedintele CJBN, Emil Radu Moldovan, a fost ales in functia de Presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. InfoADR Nord-Vest este organismul executiv al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.


"Rezultatele arata ca Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest este pe locul intai, la atragerea de fonduri europene, in exercitiul financiar anterior. Proiecte extrem de importante pentru regiune, foarte vizibile si in judetul nostru.
Multumesc tuturor colegilor pentru increderea acordata, prin alegerea mea, in sedinta de astazi, in functia de Presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Este o responsabilitate, dar si un angajament ca, proiectele utile comunitatilor, continua.
Va asigur de intregul meu sprijin si ma bucur ca am ocazia sa lucrez indeaproape, alaturi de Directorul General al ADR N-V, dnul. Marcel Bolos, fostul ministru al Fondurilor Europene.
La fel ca pana acum, #ContinuamMunca!

 

 Emil Radu Moldovan."


0 comentarii560 vizualizări17 februarie 2021
rss 2.0
rss 2.0