Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Noua "casa" a performantei si-a deschis portile!

Noua "casa" a performantei si-a deschis portile! Este vorba de Internatul Scolii Profesionale Speciale "Sfanta Maria",  din Bistrita, care odata reabilitat si modernizat a devenit "acasa" pentru micile handbaliste de la #GloriaJunior si tinerele jucatoare din Lotul Diviziei A, ale CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud.

Un proiect amplu de care vor beneficia 368 de copii si cadre didactice, unde am facut, de la lucrari de reabilitare si recompartimentare interioara, pana la dotarea dormitoarelor si grupurilor sanitare, cu mobilier.

Asadar, #NeTinemDeCuvant si indiferent de obstacole, continuam sa investim in educatie si performanta, caci doar asa investim in viitor.

Viitorul sportului bistritean!

 

.

 

Elevii trebuie ascultati, caci doar asa le putem raspunde nevoilor si sustine educatia.

Am raspuns prompt invitatiei reprezentantilor Consiliului Judetean al Elevilor, iar in cadrul primei intalniri am discutat principalele probleme cu care se confrunta acestia in momentul de fata.

Alexandra Machitescu si Gusa Anamaria sunt doua dintre vocile reprezentative ale Consiliului Judetean al Elevilor si le felicit pentru implicarea de care dau dovada in rezolvarea nevoilor colegilor lor.

Va asigur de tot sprijinul meu, in continuare.

Educatia are nevoie de sprijin cu #FapteNuVorbe, poate mai mult ca niciodata.


 

Emil Radu Moldovan.

0 comentarii497 vizualizări29 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0