Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Ziua Mondiala a Sanatatii - "pentru o lume mai dreapta si mai sanatoasa".

Este mai bine de un an, de cand cadrele medicale sunt in prima linie alaturi de cei in suferinta, fiind speranta, salvare, aer. Cu ocazia acestei Zile, in semn de recunostinta, am oferit 1524 de aprecieri, fiecarei piese de rezistenta din cel mai important si nobil domeniu, cel al SANATATII.

Un gest mic, dar necesar, pentru eroii in alb de la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, care de peste un an de zile, muncesc fara oprire.

Ca o inima ce bate ne-ncetat, sa ne ajute pe noi sa supravietuim.

Va multumim tuturor, medici, asistenti, brancardieri, infirmiere, ambulantieri, echipa manageriala, pentru profesionalismul si dedicarea de care dati dovada in perioada pandemiei de CoVid-19, cand implicarea dumneavoastra salveaza nenumarate vieti omenesti.

Inca din prima zi v-am fost alaturi si voi continua sa va sprijin cu tot ce este necesar, deoarece prin mainile si cunostintele voastre, se ofera viata si speranta.

Dumnezeu sa va ajute, sa ajutati si de acum inainte!


 

Emil Radu Moldovan

 

0 comentarii574 vizualizări07 aprilie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0