Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 13 Iulie 2024 - 14587
2 Iunie - Ziua Nationala pentru Adoptie.

2 Iunie este Ziua Nationala pentru Adoptie, o zi deosebita, in care este  celebrata adoptia, aceasta procedura minunata, prin care familiile se formeaza, se intregesc. Astazi ii sarbarorim pe acei micuti care la debutul vietii, au parte de dificultati, de suferinte fizice sau rani emotionale, copii care au cunoscut ceea ce inseamna boala, abuzul, neglijarea sau pierderea (uneori inca din ziua in care s-au nascut) dar care in drumul lor intalnesc suflete pline de sensibilitate, care pur si simplu stralucesc prin devotamentul si dragostea cu care construiesc drumuri luminoase si povesti fericite.

In acest an, astfel de povesti speciale au inceput pentru 20 copii din judetul nostru. Dar alti 45 isi asteapta parintii adoptivi, alaturi de care  sa  scrie o poveste frumoasa, plina de sens, implinire, veselie si seninatate!

 Adresam pe aceasta cale, cele mai bune ganduri, urari de sanatate, fericire si multe impliniri, pentru copiii adoptati, pentru cei care asteapta sa fie adoptati, pentru familiile care au adoptat sau adopta! La multi ani!

 

 

Conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala

si Protectia Copilului Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2884 vizualizări02 iunie 2021
rss 2.0
rss 2.0