Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Lucrari la Sectiile externe ale Spitalului Judetean de pe str. Alba Iulia.

 

Grabim cat se poate de mult, lucrarile la Sectiile externe ale Spitalului Judetean de pe str. Alba Iulia, locul unde se vor muta in "casa noua" sectii importante, precum: Boli Infectioase, Dermatovenerologia si Oncologia medicala.
Avand in vedere situatia critica prin care trecem, fiecare zi de munca aici, garanteaza mai multe locuri pentru pacientii vulnerabili.
La Sectiile externe ale Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, de pe str. Alba Iulia vor fi:
• 55 de paturi la Sectia Boli Infectioase;
• 40 de paturi la Sectia Oncologie;
• 16 de paturi la Sectia Onocologie pentru spitalizare de zi;
• 10 paturi la Sectia de Dermatovenerologie si inca 6 paturi pentru spitalizare de zi.
O adevarata gura de aer pentru sistemul medical judetean si pentru cei ce au mare nevoie, in aceasta perioada in care sanatatea este sufocata.
Printre alte lucruri foarte importante este si faptul ca pacientii vor beneficia de un confort sporit, avand baie in fiecare salon, dar si existenta rampelor pentru distribuirea fluidelor medicale, oxigenul fiind elementul vital.
Un proiect finantat din fonduri europene, sustinut substantial de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, care are acelasi scop ca toate investitiile facute pana acum, sa fie util oamenilor, sa salveze vieti!
Continuam! 

Emil Radu Moldovan.

 

0 comentarii3003 vizualizări07 octombrie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0