Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Variante de traseu al sectorului Targu Neamt - Iasi - Ungheni.

Joi, 04.11.2021, la sediul CNAIR, sub forma de videoconferinta, a avut loc o intalnire pentru analiza alternativelor de traseu propuse pentru  sectorul de autostrada Targu Neamt - Iasi - Ungheni, parte a Autostrazii  A8.

In cadrul videoconferintei au fost prezenti reprezentanti ai Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ai Proiectantului, cei ai Unitatilor Administrativ Teritoriale, cat si proprietarii afectati de catre variantele de traseu propuse in cadrul Analizei Multicriteriale 1.

Scopul acestei intruniri a fost acela de a prezenta si de a dezbate impreuna cu autoritatile locale si organizatiile interesate avantajele si dezavantajele fiecarei variante, precum si impactul acestora, luand in considerare criteriile tehnice, de mediu, economice si sociale.

In urma sedintei, pe baza noilor informatii puse la dispozitie, s-a constatat ca varianta propusa anterior si prezentata de opinia publica are un impact social mai mare asupra locuitorilor decat s-a considerat initial.

Din acest motiv, CNAIR S.A., impreuna cu Prestatorul, au manifestat deschidere in adoptarea unor noi solutii, astfel incat impactul social asupra locuitorilor sa fie cat mai mic.

Reamintim ca in data de 08.04.2021 a fost semnat contractul pentru Completarea/Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate si elaborarea P.A.C., P.A.D. si P.T.E. cu CONSITRANS S.R.L. necesare constructiei acestui sector de autostrada. 

 

 

CNAIR S.A.

 

0 comentarii2975 vizualizări05 noiembrie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0