Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei.

Pe parcursul istoriei, romanii au luptat cu devotament pentru castigarea independentei, suveranitatii si unitatii nationale. Unirea Transilvaniei cu Romania, la 1 Decembrie 1918, a insemnat realizarea idealului national de secole a poporului roman.

          Acum, cand sarbatorim 103 ani de la infaptuirea Marii Uniri de la Alba Iulia, avem datoria morala sa-i cinstim cu respect pe eroii neamului romanesc. Sa nu uitam niciodata  curajul si devotamentul cu care au luptat si sa-i avem mereu ca exemplu.

          Pentru a cinsti acest important eveniment, Ziua de 1 Decembrie - in Piata Centrala din garnizoana Bistrita, Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan"  in cooperare cu autoritatile administratiei publice locale, va organiza ceremonia militara prilejuita de sarbatorirea Zilei

Nationale a Romaniei, incepand cu ora 11.00.

         La activitate vor participa reprezentantii structurilor militare din garnizoana, autoritatilor publice locale, institutiilor din sistemul national de aparare, ordine publica si securitate nationala din garnizoana Bistrita, cadre militare active, in rezerva si retragere, alaturi de publicul bistritean.

          Activitatea va fi organizata si se va desfasura cu respectarea masurilor de prevenire si combatere a infectarii cu virusul SarS-CoV-2.

 

 

Cu respect, 

OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA "General GRIGORE BALAN"

Sublocotenent

        Raluca MURESAN

0 comentarii2751 vizualizări29 noiembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0