Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 11 Mai 2024 - 14587
La multi ani, SMURD Bistrita-Nasaud.

La multi ani, SMURD Bistrita-Nasaud, care sarbatoreste 12 ani de lupta cu secundele, pentru a reda sansa la viata.

Sunt ani in care, medici, asistenti, pompieri, voluntari au devenit ingerii protectori ai comunitatii noastre, iar in aceste vremuri grele, lor si tuturor cadrelor medicale trebuie sa le fim recunoscatori si sa le MULTUMIM!

In tot acest timp, noi am inteles ca trebuie sa investim in echipamente moderne, pentru ca voi, ca niste camarazi in mainile carora ne punem speranta, sa reusiti sa reduceti timpii de interventie: de la 38 la 16 minute in mediul rural si de la 18 la 6 minute in mediul urban.
O alta etapa deosebit de importanta a fost finalizarea heliportului. Pacientii aflati in situatii limita avand inca o sansa la viata, in loc de 2 ore, in mai putin de 30 de minute, elicopterul SMURD putand ajunge de la Bistrita, la Mures sau la Cluj.

Urmeaza finalizarea unui alt proiect important, noul UPU-SMURD. Un loc unde sa va puteti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.
Voi continuati sa salvati vieti, iar noi continuam sa va sprijinim investind in sanatate, deoarece cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga.
Continuam munca!

 

Emil Radu Moldovan

 

0 comentarii2884 vizualizări04 decembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0