Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Delegatie chineza la Prefectura BN.

 In cadrul programului "Saptamana culturii si civilizatiei chineze la Bistrita", prefectul judetului Bistrita-Nasaud, domnul Cristian-Daniel Florian s-a intalnit azi, 01.08.2011 cu delegatia chineza formata din:

-                  Domnul Yan Jianwu - consilier cultural al Ambasadei R.P. Chineze in Romania;

-                  Domnul He Shaojun - reprezentantul Sectiei economice si comerciale a Ambasadei;

-                  Domnul Zhou Min - secretar II la Sectia Culturala a Ambasadei;

-                  Domnul Ion Dobrica - Secretar General al Asociatiei Romane de Prietenie cu R.P. Chineza.

In cadrul intalnirii domnul prefect a prezentat preocuparile institutiei prefectului pentru a sprijini mediul de afaceri, cat si rezultatele vizitei prefectului districtului Kassel - Germania privind colaborarea in domeniul economic si administrativ.

In cadrul discutiilor atat reprezentantii delegatiei chineze cat si prefectul au subliniat necesitatea continuarii demersurilor pentru stabilirea unor contacte directe intre oamenii de afaceri din Romania si China, precum si dezvoltarea schimburilor culturale si extinderea colaborarii in alte domenii de activitate.

Se vor stabili oportunitatile si modalitatile concrete de colaborare care vizeaza mediul de afaceri si se va actiona direct pentru ca in perioada urmatoare sa se incheie parteneriate romano-chineze.

Un prim pas in aceasta colaborare il constituie deschiderea Forumului Economic Romania-China, astazi, 01.08.2011 ora 14.30 la sediul institutiei prefectului.

CANCELARIE  PREFECT

0 comentarii3010 vizualizări01 august 2011




rss 2.0
rss 2.0