Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 16 Iulie 2024 - 14587
Performantele extraordinare ale sportivilor nostri ne dau speranta in capacitatea romanilor de a-si demonstra potentialul.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciuca s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu. "Performantele extraordinare ale sportivilor nostri ne dau speranta in capacitatea romanilor de a-si demonstra potentialul. Entuziasmul de acum, generat de aurul castigat de doua ori la Mondiale de David Popovici, este o resursa de inspiratie si motivare a copiilor si tinerilor nostri. Guvernul Romaniei va face toate eforturile pentru a sustine performanta, a recunoaste meritele sportivilor si a le crea infrastructura necesara pregatirii la nivel inalt. Alaturi de COSR si Federatii, Ministerul Sportului se va implica cu toate resursele in  eforturile de relansare a dorintei tinerei generatii de a straluci la competitiile europene si internationale", a transmis premierul Nicolae-Ionel Ciuca, in cadrul intalnirii.

Prim-ministrul Nicolae Ciuca a reconfirmat angajamentul Guvernului de  furniza finantarile necesare pentru pregatirea sportivilor care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de Vara, de la Paris.

La randul sau, presedintele COSR, Mihai Covaliu, a subliniat importanta sprijinului oferit tinerilor care se pregatesc in centrele Comitetului Olimpic, asigurand astfel facilitati la standarde internationale pentru cei care pot cuceri medalii in competitiile internationale din urmatorii ani.

 

 

 

Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

Telefon: +4021 314 34 00

Website: http://www.gov.ro/, Facebook: https://www.facebook.com/guv.ro

 

0 comentarii2275 vizualizări28 iunie 2022




rss 2.0
rss 2.0