Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
6 oferte pentru contractul de proiectare si executie a Sectiunii III din A8 Targu Mures - Targu Neamt.

Miercuri, 19.04.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de proiectare si executie a Autostrazii Targu Mures - Targu Neamt, Sectiunea III Leghin - Targu Neamt (A8). 

Pana la termenul limita au depus oferte urmatorii operatori economici:

1. Asocierea Danlin XXL SRL - Intertranscom Impex SRL (Romania);

2. Asocierea SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL (Romania);

3. Makyol Insaat Sanayi Turizm VE Ticaret AS (Turcia);

4. Mapa Insaat VE Ticaret Anonim Sirketi (Turcia);

5. Nurol Insaat VE Ticaret AS (Turcia);

6. Tekfen ?nsaat VE Tesisat AS (Turcia).

Sectiunea III a Autostrazii Targu Mures - Targu Neamt are o lungime de 29,91 km. si o valoare estimata a contractului de 2.032.825.607,00 lei, fara TVA.

Perioada de proiectare si executie a contractului va fi de 30 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare si 24 de luni perioada de executie a lucrarilor.

Autostrada Targu Mures - Targu Neamt va asigura la nivel functional in cadrul infrastructurii mari o traversare de la vest la est a teritoriului national, asigurand legatura cu marea infrastructura rutiera europeana, realizandu-se astfel si traversarea muntilor Carpati cu un drum la profil de autostrada. 

Autostrada Targu Mures - Targu Neamt face parte integranta din reteaua Pan-European TEN-T Core care traverseaza Romania de la vest la est, pe ruta Ungheni Frontiera - Iasi - Targu Neamt - Targu Mures - Nadaselu - Suplacu de Barcau - Bors Frontiera.

In perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele in conformitate cu prevederile documentatiei de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

                 

           CNAIR SA

0 comentarii2457 vizualizări19 aprilie 2023
rss 2.0
rss 2.0