Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Verificarea instalatiilor de depozitare si comercializare a carburantilor, in judetul Bistrita-Nasaud.

Prefectul judetului  Bistrita-Nasaud ,domnul Teofil Cioarba a dispus inceperea unui control la nivel judetean  la toate instalatiile de depozitare si comercializare a carburantilor, inclusiv GPL.

In acest sens , a fost convocata o sedinta de urgenta pentru a demara controalele la toate statiile de combustibil inclusiv cele GPL. La aceste actiuni vor participa reprezentanti ai tuturor institutiilor publice care au atributii legale in aceasta privinta.

Controlul va avea ca scop identificarea rapida a potentialelor situatii care ar putea fi produse si implica riscuri legate de siguranta publica.

In cazul in care vor fi identificate neconformitati, statiile de combustibil vor fi inchise pana la remedierea oricaror situatii neconforme.

Acest control este o masura necesara pentru a asigura siguranta cetatenilor si pentru a preveni producerea unor noi tragedii.

 

 Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud

0 comentarii1967 vizualizări29 august 2023
rss 2.0
rss 2.0