Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Redobandirea certificatului de inmatriculare, duplicatul si inlocuirea Cartii de Identitate a vehiculului se pot face la RAR doar cu programare!

Va informam ca incepand cu data de 15 noiembrie 2023, verificarile necesare pentru redobandirea Certificatului de Inmatriculare retinut la controlul tehnic in trafic, eliberarea duplicatul si inlocuirea Cartii de identitate, vor necesita programare prealabila.

Prin urmare, nu va mai puteti prezenta la reprezentantele RAR fara ca inainte sa intrati pe site-ul www.rarom.ro la sectiunea Programari sau sa sunati la numarul de call-center 021/9672 si sa obtineti un numar de programare.

Masura mai sus mentionata este menita sa reduca timpii de asteptare de la intrarea in curtea reprezentantelor RAR pana la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR vine in intampinarea clientilor prin suplimentarea numarului de locuri disponibile in vederea programarilor, astfel incat intervalul de asteptare sa fie cat mai scurt. 

Va stam la dispozitie cu orice alte informatii de care aveti nevoie!

 

 

Biroul de presa

 

0 comentarii2555 vizualizări13 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0