Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Casa colectiilor si a documentelor de patrimoniu, insufletita de carti si oameni care pretuiesc cultura.

O inaugurare asa cum se cuvine pentru o constructie unica in Romania, o casa a marilor scriitori din Poarta Transilvaniei si nu numai. O cladire etalon care adaposteste un tezaur cultural atat prin colectia de carte veche  (cea mai veche fiind o Biblie din 1474), cat si prin cele peste 14.000 de file de manuscrise ale scriitorului Nicolae Manolescu .

 Multumim IPS Andrei si PS Benedict Bistriteanul pentru binecuvantarea acestui frumos loc. Asa cum ati spus, intre cult si cultura este o legatura indisolubila.

 Multumim, sculptorului, pictorului si artistului vizual, Mirela Traistaru pentru realizarea cu migala si pricepere a elementelor decorative, picturile de pe suprafata fatadei , dar si coloristica pastelata.

 Felicitari, managerului Bibliotecii" George Cosbuc" Bistrita Ioan Pintea si tuturor celor care v-ati implicat in insufletirea acestei perle arhitecturale.

Pastram istoria, schimbam viitorul!

 

Emil Radu Moldovan .

0 comentarii2975 vizualizări14 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0