Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Semnalare miros de gaz la Colegiul National Andrei Muresanu din municipiul Bistrita.

In urma sesizarii Serviciului de Urgenta 112 a unei semnalari de miros de gaz, 850 persoane (elevi si profesori) au fost evacuate din imobilele Colegiului National Andrei Muresanu din municipiul Bistrita.

Au fost efectuate verificari la fata locului de catre echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, E.ON Gaz si Aquabis S.A. Bistrita pentru identificarea si remedierea unor eventuale defectiuni.

De asemenea au fost efectuate masuratori cu aparate specifice, atat la liceu, cat si in zona adiacenta. Nu au fost identificate surse si nici valori perceptibile pentru aparatele de masurat din dotarea echipelor mixte ISU-E.ON Gaz.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. S-a luat decizia intreruperii cursurilor pentru data de 21.03.2024 si monitorizarea pe tot parcursul zilei a imobilelor liceului.

Apreciem promptitudinea de care au dat dovada cadrele didactice in evacuarea institutiei precum si operativitatea si profesionalismul colegilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud.

 

 

Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud 

 

0 comentarii2814 vizualizări21 martie 2024
rss 2.0
rss 2.0