Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Trei oferte depuse pentru proiectarea si executia Nodului Rutier Romanasi !

Luni, 03.06.2024, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Proiectare si Executie Nod Rutier Romanasi (A3 - km 26), sectorul Poarta Salajului - Nusfalau".

Pana la termenul limita au depus oferte urmatorii operatori economici:

-Asocierea SC. DRUM INSERV SRL - INFRA EXPERT AD (Romania / Bulgaria);

-Asocierea SC. GP SAGEATA PROD. SRL - S.C SYLC CON TRANS SRL (Romania);

-Asocierea S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - S.C. SPEDITION UMB S.R.L. - S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (Romania).

Durata contractului de proiectare si executie este de 10 luni, din care 3 luni perioada de proiectare si 7 luni perioada de executie a lucrarilor. Perioada de garantie a lucrarilor variaza in functie de durata ofertata de operatorul economic desemnat castigator, intre 60 de luni si 120 de luni perioada de garantie.

Valoarea estimata a contractului este de 71.377.803,39 lei fara TVA, iar sursa de finantare va fi asigurata din Fonduri Europene - Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Prin realizarea Nodului Rutier Romanasi va fi imbunatatit nivelul de confort al utilizatorilor intrucat se va asigura descarcarea traficului de pe autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, sectiunea 3B Mihaiesti - Suplacu de Barcau, subsectiunea 3B2 Zimbor - Poarta Salajului, pana la finalizarea subsectiunii 3B3 Poarta Salajului - Zalau.

In perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele, in conformitate cu prevederile documentatiei de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

 

0 comentarii2940 vizualizări03 iunie 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0