Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Ziua Drapelului National.

Sarbatorim Tricolorul, simbol al unitatii si identitatii noastre nationale si martor al principalelor momente-cheie din istoria noastra, de la Marea Unire, pana la Revolutia din Decembrie 1989.

Sub culorile Drapelului National, generatii de romani au luptat pentru independenta, suveranitate, unitate si democratie, valori in care credem cu tarie.

In Romania secolului XXI, traim cu aceeasi emotie si mandrie momentele in care vedem Tricolorul purtat de profesionisti apreciati de partenerii nostri externi sau arborat pe catargul victoriilor, cand compatrioti ai nostri obtin succese in competitii de anvergura.

Sa ramanem uniti in jurul acestui simbol al identitatii noastre este cel mai puternic semnal de respect fata de propria istorie si fata de ceea ce vrem sa lasam generatiilor care vin din urma: o Romanie moderna, capabila sa faca fata provocarilor in spatiul de securitate al NATO si al valorilor democratice ale Uniunii Europene.

Tricolorul va fi mereu o marturie a unitatii noastre, reper nepretuit al constiintei romanesti.   

La multi ani Drapelului National si intregii Romanii!

 

 

Marcel Ciolacu,

Prim-ministru al Romaniei

 

 

Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

Telefon: +40741252555

Website: http://www.gov.ro/, Facebook: https://www.facebook.com/guv.ro

0 comentarii1974 vizualizări27 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0