Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Primii 15 ingineri au fost angajati la CNIR.

Compania Nationala de Investitii Rutiere anunta angajarea primilor 15 ingineri pe perioada nedeterminata. Astfel, in prezent au fost finalizate concursurile pentru angajarea a 15 ingineri la Directia Investitii. Acestia urmeaza sa inceapa activitatea dupa perioada de preaviz (dupa caz).

Cei 15 ingineri angajati, alaturi de ceilalti colegi vor fi implicati in derularea primelor patru proiecte de Autostrada si Drum Expres transferate de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), inclusiv contractele conexe ale acestora. Contractele conexe se refera la : servicii de supervizare pentru proiectare si executie a lucrarilor, servicii de intocmire a documentatiilor cadastrale, servicii de asistenta si reprezentare juridica, etc.

Precizam ca, luni, 1 iulie 2024, CNIR SA are contracte de munca semnate pentru 40 de angajati din care 15 ingineri (8 ingineri specializati Cai Ferate Drumuri si Poduri "CFDP", majoritatea cu peste 10 ani experienta, inclusiv verificatori de proiect atestati).

Primele patru proiecte de Autostrada/Drum Expres in analiza la CNIR :

  1. Autostrada "Unirii" (A8) Targu Mures-Targu Neamt, sectiunea Miercurea Nirajului-Leghin, loturile : 1 C Sarateni-Joseni, 1 D Joseni-Ditrau, 2A Ditrau-Grinties, 2 B Grinties-Pipirig
  2. Autostrada Bucuresti-Brasov (A3), tronson Ploiesti-Brasov (112 km.)
  3. Drum Expres Focsani-Braila (73 km.)
  4. Drum Expres Bacau-Piatra Neamt (51 km.)

Raport activitate 3 luni :

In ceea ce priveste principalele realizari in cele trei luni de la numirea conducerii executive CNIR, conform OUG 109/2011, mentionam :

1.Aprobarea primului Buget de Venituri si Cheltuieli (BVC)

2.A fost aprobata componenta de management a planului de administrare

(Componenta de management stabileste misiunea, obiectivele, actiunile, resursele si indicatorii de performanta financiari si nefinanciari pentru derularea activitatii).

3.Semnarea protocolului predare-primire pentru primele patru proiecte de infrastructura rutiera

4. Contracte de munca semnate pentru 40 de angajati

Precizari privind situatia concursurilor lansate in mandatul conducerii interimare

Pentru clarificarea unor informatii trunchiate aparute in spatiul public privind concursurile de angajare la CNIR derulate in cursul anului 2023, facem precizarea ca procedurile de recrutare au prezentat anumite elemente de neconformitate.

In urmatoarea perioada, concomitent cu derularea proiectelor si preluarea altor investitii de infrastructura rutiera, CNIR va continua concursurile pentru angajarea de noi colegi.

 

 

 

CNIR SA

 

 

0 comentarii2128 vizualizări01 iulie 2024
rss 2.0
rss 2.0