Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cursuri de calificare pentru bucatari si ospatari.

 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita-Nasaud (AJOFM BN) organizeaza cursuri de calificare pentru bucatari si ospatari (chelneri) - vanzatori in unitatile de alimentatie publica.

La aceste cursuri pot participa persoane care au absolvit invatamantul minim obligatoriu si un curs de calificare, sau persoane care au absolvit liceul/SAM, cu sau fara diploma de bacalaureat.

Cursurile, care incep luni, 10 octombrie 2011, au nivelul doi de calificare si presupun un numar total de 720 de ore de pregatire, din care 240 de ore reprezinta partea teoretica, iar 480 de ore cea practica.

Sunt disponibile 14 locuri pentru cursul de bucatari si 14 locuri pentru cursul de ospatari.

Inscrierile se fac in aceasta saptamana la sediul AJOFM BN, Str. Garii nr. 2-4.

Pregatirea teoretica se va desfasura in cursul saptamanii la sediul AJOFM BN, iar practica va fi efectuata in unitati de profil din orasul Bistrita (posibile locuri de munca).

Durata cursului este de 5 luni (20 de saptamani).

Lectorii Teodora Fasie (bucatari) si Violeta Stan (ospatari) au experienta indelungata in formarea profesionala in domeniul alimentatiei publice.

Cursurile sunt parte integranta a proiectului "Parcursuri integrate pentru calificarea profesionala si plasarea la locul de munca in sectorul turistic" (domeniul major de interventie 5.1), desfasurat de AJOFM BN in parteneriat cu CCSE Galati si SIDA SRL, si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Urmatoarele cursuri, se vor adresa si persoanelor cu studii superioare acestea fiind cele de inspector resurse umane , inspector protectia muncii si asistent relatii publice si comunicare

Obiectivul general al proiectului consta in facilitarea accesului pe piata muncii a somerilor, in vederea cresterii ratei de ocupare din zona de nord-vest a tarii, in judetul Bistrita-Nasaud.

 

  Departament Mass Media     

0 comentarii2800 vizualizări05 octombrie 2011




rss 2.0
rss 2.0