Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 15 Iulie 2024 - 14587
Municipiul Bistrita va multumeste, domnule Nicolae Galatean!

 Nicolae Galatean se confunda de mai bine de 40 de ani cu viata culturala a judetului nostru. A coordonat activitatea celor mai importante institutii culturale din Bistrita Nasaud punandu-si amprenta pe ceea ce a insemnat organizarea de spectacole, vernisaje, lansari de carte, "intamplari culturale" de certa calitate artistica.

A promovat artistii locali, facand  de multe ori munca de impresariat artistic si reusind sa-si promoveze colaboratorii si sa le dea posibilitatea sa se afirme. A facut cunoscut numele si creatia unor artisti locali nu dor la nivel national ci si dincolo de granitele tarii.

 Nicolae Galatean a fost si a ramas un om dedicat muncii sale, un manager cultural cu suflet de artist, care a demonstrat ca se poate face performanta in acest domeniu de activitate indiferent de conjuncturile politice sau sociale.

 Retragerea de la conducerea Centrului Judetean pentru Cultura este o pierdere nu doar pentru municipiu Bistrita sau pentru judetul Bistrita Nasaud ci si pentru ceea inseamna demersurile noastre comune de promovarea valorilor romanesti.

Municipiul Bistrita va multumeste, domnule Nicolae Galatean!

  8 Octombrie 2010

 Primar           Ovidiu Teodor Cretu

 

 

0 comentarii2975 vizualizări08 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0